Dashboard projektów
Wybierz aktywny projekt lub utwórz nowy.
Szkice zapisane na tym urządzeniu
Nie zostały jeszcze wysłane do dziennika.
Użytkownicy
Viewer i Editor zachowują dostęp do wszystkich projektów. Podwykonawca zobaczy tylko projekty, do których przypiszesz mu dostęp. Najpierw wybierz tę rolę i zapisz konto, a potem w historii projektu użyj przycisku „Dostęp”. Wybierz „Wyłączony” i naciśnij „Zapisz”, aby zablokować konto.
Dodawaj pozycje, z których korzysta dziennik budowy.

